TV INSPEKTION

"Super fair og professionelt firma, Jeg har brugt dem flere gange. Altid hurtig udrykning og utrolig fair priser"
Lars
★ ★ ★ ★ ★
trust-ikon

RenKloak.dk er ifølge kunderne på Trustpilot Danmarks bedste firma til at foretage en TV Inspektion. Det er vi meget stolte af – og således vil vi også gøre alt hvad vi kan for grundigt at få inspiceret din kloak for brud, utætheder eller rotter. Så også du med sikkerhed kan vide at alt er i orden under dit hus.  

Hvad er en TV inspektion?

Kort fortalt, fører en kloakmester et kamera ind i dine kloakrør og filmer dem, fremfor at skulle grave alle rørene ud, som er både dyrt og tidskrævende. Findes der uheldigvis en skade i dit rørsystem, skal man med denne metode grave alle rørene op, for at finde blot en enkelt lækage.
 
Hér hjælper en TV inspektion dig, da du i stedet hurtigt og ubesværet kan få gennemført et tjek, og fortsætte med at nyde livet i dit hus uden byggerod og støjgener mens inspektionen finder sted. Er der fejl i kloakrørene finder vi dem hurtigt og fikser dem efterfølgende. Så du kan leve et ubekymret liv som husejer.

Hvilke problemer kan findes ved TV inspektion af dit kloaksystem?

• Brud, lækager og tilstopning af rørene

• Fejl forårsaget af vandboringer, i skakter og procesrør

• Rotter og medfølgende store skader i kloakken

Hvilke fordele giver en TV inspektion dig som husejer

✔ Vores kamera overser intet, så alle fejl opdages

✔ Det er meget billigere at lave én TV inspektion end at grave rørsystemet ud

✔ Da kameraet finder fejlien præcist undgår du unødvendige udgravninger

✔ Vi lokaliserer hurtigt problemet med vores kamera og fikser det

✔ Du kan trygt fortsætte livet i dit hus efter en af vores TV inspektioner velviddende kloakken er i orden

Hvornår er det nødvendigt at få lavet en TV inspektion?

TV inspektion
I dit hus skal du være opmærksom hvis du oplever problemer med for eksempel rotter. Kan du høre gnave- eller pibelyde er det nødvendigt at få undersøgt kloakrørene. Rotter kommer nemt ind i kloakrør bare der er små utætheder. Kommer der først rotter ind vokser omfanget af skaderne sig hurtigt meget store, det samme gør reparationerne og dermed regningen.
 
Omvendt kan du være på forkant og få tjekket lavet en TV inspektion for at skabe sikkerhed for dig selv og dit hus. Prisen for en inspektion og en evt. forebyggelse af skader med strømpeforing er meget billigere end at udbedre skaderne senere.
 
Og man slipper efterfølgende for problemer med forsikringsselskabet. Med andre ord det er billigt at skabe tryghed for dig som husejer, så du kan slippe for bekymringer angående lækager, rotter og økonomi.
 
En TV inspektion er også nyttig i forhold til at få tjekket andre forhold. Vores kloak specialister kan også besigtige –
 
• Vandboringer • Skakter • Skorstene • Procesrør • Ventilationskanaler • Drænrør • Og meget mere…

Kontakt os døgnet rundt på og lad os hjælpe dig med din opgave

Hvad koster en TV inspektion?

Prisen på en TV inspektion af kloakken varierer fra opgave til opgave baseret på en timepris. Vi synes det er den mest rimelige måde at tage betaling på – man skal jo ikke betale det samme for inspektion af et lille rørsystem som et stort.

 

Det kan selvfølgelig være svært for dig at tage udgangspunkt i, så derfor har vi udarbejdet et par vejledende priser på TV inspektion hér –
TV inspektion for første time – pris 1800 kr.
 
TV inspektion for efterfølgende timer – pris 995 kr.

Ønsker du et mere præcist bud på hele din opgave så kontakt os på telefon

Vi gør vores bedste for at lave et så præcist bud som muligt så ingen kunder skal opleve en uventet ekstra regning. Indtil videre er det lykkedes godt for os, og det er bl.a. de præcise tilbud vores kunder roser os for.

Erfaring, faglig stolthed og imødekommenhed

Hos RenKloak.dk har vi mere end 10 års erfaring med kloakservice.

Vi er passionerede omkring at skabe gode boligforhold for vores kunder og har derfor valgt at special uddanne vores medarbejdere indenfor hver deres felt, som f.eks. indenfor TV inspektion af kloak.

Du får derfor en specialist til at besigtige dit kloaksystem, så vi kan være sikre på at dig og dit hus er i gode hænder.

Derudover løser vi din opgave med et smil på læben. Naturligvis. Din tilfredshed er vores pejlemærke.

#1 Danmarks bedste kloakmester ifølge Trustpilot

Med over 500 tilfredse kunder har vi løst et utal af opgaver, og vores ambition om at yde et grundigt stykke arbejde sammen med den bedste kundeservice har båret frugt.

Vi modtager dagligt positive anmeldelser af os og vores arbejde. Vi siger mange tak – og glæder os til at hjælpe igen.