KLOAKRENSNING

Priser fra kr. 895,-

Bestil tilbud til dit hus

trust-ikon

★★★★★

"Effektiv og hurtigt service. Positive og glade medarbejdere. Vil klart bruge dem igen og anbefale dem videre!"
Amanda, Trustpilot
Hos RenKloak laver vi en grundig kloakrensning med et smil. Vores medarbejdere er højt uddannede indenfor deres område, og vi har netop specialiseret os i at foretage rensninger af kloakker til private husejere. Derfor har vi stor erfaring med at løse problemer i huset forårsaget af en stoppet kloak.
 
Kunderne anerkender vores ekspertise, og det er vi naturligvis glade for.

Hvilke problemer kan en kloakrensning afhjælpe?

Det er dejligt at være husejer, men til tider kan huset volde lidt problemer. Det skal vedligeholdes og repareres. Dette gælder også husets kloaksystem. Er der problemer med kloakken kan det følgende problemer som skal de løses af en dygtig fagmand.
 
Oplever du ovenstående ting kan det være smart at få løst problemerne en gang for alle.
 
På denne måde sikrer du dig at tingene virker, fremfor at lave lappeløsninger selv. RenKloak løser problemerne professionelt og effektivt, da vi har det nyeste specialudstyr og specialister til at betjene det.
 
Når vi har gjort vores arbejde, skal du som husejer ikke bekymre dig mere om kloakken, eller bruge mere tid på lappeløsninger selv. 

Følgende problemer skal du være opmærksom på i huset - 

• Stoppet toilet

• Stoppet vask

• Stoppet afløb

• Stoppet brønd

• Vandet løber langsomt ud

• Opstigende vand i f.eks. badet

• Lugtgener

I så tilfælde skal du reagere og få løst problemerne. De kan udvikle sig og blive besværligere og dyrere at reparere.

Kloakrens

Kloakrensning, Tv inspektion eller slamsugning…..?

Forskellige problemer kræver forskellige løsninger. Det har vi overblik over.
Ved en kloakrensning foretager vi en grundig vurdering af problemets omfang for derefter at vælge hvilken metode der er mest effektiv i forhold til at afhjælpe problemet, og som samtidig er mest prisvenlig. Vi har mere end 10 års erfaring, så vi ved hvad der er smartest, og samler på kunder der har lyst til at komme tilbage til os.
 
Når du anmelder dit problem kommer der efterfølgende en dygtig og serviceorienteret medarbejder fra RenKloak og vurderer situationen i dit hus. En kloakrensning er nemlig ikke altid den bedste løsning. For som sagt er problemer forskellige.  
 
En højtryksspuling og boreudstyr kan i visse tilfælde være bedre til afhjælpe en stoppet vask eller et stoppet afløb. Findes der mere omfattende problemer kan en slamsugning være løsningen.
 
Ved en slamsugning anvendes en specialvogn, der suger mere genstridige materialer op af kloakken, såsom grus eller fedt, samtidig med at kloakrørene bliver spulet med rent vand. Det sikrer en effektiv og meget grundig rengøring af hele kloaksystemet under huset. Mistænkes, eller opdages, der brud på kloakrørene under huset, foretager vi en TV inspektion der hurtigt finder fejlen.
 
Vores specialister kan foretage vurderingen af problemet i dit hus, finde den bedste metode til at løse det og anvende vores moderne udstyr til at udbedre fejlen. Dette gør vi til en fair pris, så du kan nyde dit hus og familie i stedet for at bekymre dig om kloak problemer.

Kontakt os døgnet rundt på og lad os hjælpe dig med din opgave

Hvad koster kloakrensning?

Priser på kloakrensning varierer afhængigt af hvilken opgave vi skal løse og hvilket omfang den kræver.

Som tidligere nævnt, vurderer vores specialister dit problem, således at du både får den mest prisvenlige og mest effektive løsning.

Det gør vi fordi vi samler på glade kunder. Kunder der stoler på os, og har lyst til at komme igen. Vores # 1 placering på Trustpilot vidner om denne tillid. 

i vil gerne komme med et bud på din opgave. Så ring til os og vi kommer med et præcist bud indenfor 24 timer.

Har du brug for et prisoverslag? Så klik for neden og få en fornemmelse af hvad en kloakrensning kan koste.

Autoriseret kloakmester er din garanti for et ordentligt stykke udført arbejde

Vi er autoriserede og det betyder vi er højt uddannede indenfor vores fag og må udføre alle former for kloakservice. Derfor kan du være sikker på at de vi laver holder – og i lang tid bagefter.
 
Vores erfaring betyder samtidig at vi varetager kommunikationen med forsikringsselskabet hvis skaden er sket. Vi ved hvilken fotodokumentation du skal bruge til hvilke skader. Så du står bedst muligt i sagen, i forhold til at få din økonomiske kompensation. Den klarer vi også.