KLOAKSERVICE

TV Inspektion  / Kloakrensing / Rottespærre

trust-ikon

Bestil kloakservice til dit hus

★★★★★

"Kontaktede RenKloak kl. 8.55, blev ringet op af koordinator 9.15 og 9.30 stod spuleoperatøren klar til opgaven på adressen. 45 minutter senere var problemet løst, hvor vedkommende selv fandt kloaktegninger og gav råd om efterbehandling, da opgaven var udført"
Lars, Trustpilot
RenKloak er autoriseret kloakmester. Det betyder at vores arbejde er af den højeste kvalitet og at vores medarbejdere er højt specialiserede indenfor deres felt. Udover det lægger vi vægt på at du føler dig godt tilpas under arbejdet. Vi håndterer derfor opgaven med at smil og lytter til dine behov.
 
Et topprofessionelt kloak arbejde, rimelige priser på kloakservice og den bedst mulige oplevelse for kunderne er vores pejlemærker og heldigvis er det netop disse anmeldelser vi får af kunderne. Således er vi nummer 1 på Trustpilot. Og det er vi meget stolte af.

Kloakservice

- disse opgaver løser vi

Kloakservice løser flere forskellige udfordringer man som husejer fra tid til anden skal tage hånd om, og som samtidig holder dit hus sundt og problemfrit.

TV inspektion

Kloakspuling

Vi undersøger dit kloaksystem for brud, lækager og rotter med vores kamera nemt og effektivt, så du undgår problemer og store regninger  

Kloakrensning

Kloakrensning

Vi benytter professionelt udstyr til at rense din kloak for skidt, snavs og andre uønskede ting, såsom grus, ting der er smidt i toilettet og lign.

Slamsugning

Kloakrens

Vi spuler dine kloakrør med rent vand fra vores slamsuger og på denne måde får du løst problemer i dit hus som f.eks. at toilettet ikke vil skylle ud eller at kloakrørene lugter    

Rottespærre

Rottespærre

Har du set rotter omkring huset eller hørt lyde? Så skal du have hjælp til at løse problemet. Du kan også få sat en rottespærre ned i kloakken inden du får problem med skadedyrene

Kloakservice

- hvornår er kloakservice nødvendigt? Generelle og akutte problemer

En sikker kloak = bekymringsfrit liv som husejer

Som udgangspunkt kan det altid betale sig at være på forkant med tilstanden på ens hus. Dette gælder også med ens kloaksystem. Man kan spare mange penge og bekymringer ved at afhjælpe problemerne i ens kloakrør inden skaderne opstår.
 
Eksempelvis kan man strømpefore kloakrørene for at forebygge lækager, sikre sig mod oversvømmelse i kælderen med en højvandslukker eller være på forkant med rotteproblemer ved at installere et rottespær.
 
At tænke langtidssigtet og installere disse foranstaltninger på forhånd kan spare dig rigtigt mange penge senere. En kloak skal vedligeholdes ligesom alt andet på et hus, før eller siden vil den stoppe eller lække.
 
Kort sagt er det meget billigere at tænke præventivt sammenlignet med at være nødsaget til at udbedre kloak skader når de opstår. Vigtigst af alt giver det et mere bekymringsfrit liv som husejer.

I andre tilfælde er skaden sket, og du skal derfor reagere hvis du oplever problemer såsom –

  • stoppet afløb
  • håndvaske er stoppet
  • toilet der ikke skyller ud
  • stoppet kloak
  • rotter omkring huset

Disse forhold kan betyde at dine kloakrør er stoppet til, at du har brud i rørene eller rotter er trængt ind.

I disse tilfælde har du brug for akut kloakservice og du kan ringe til vores døgnåbne telefonservice – vi kommer og løser problemerne med det samme.

Hvad koster kloakservice

Priser på kloakservice afhænger af opgaven og tidsforbruget.

Kontakt os derfor på 7111 1111 og forklar din opgave. Vi kommer med et præcist tilbud til dig indenfor 24 timer.

Vi lægger vægt på at kunne give et så præcist pris overslag til dig som muligt så du efterfølgende kan være tilfreds med både resultat og service.

Præcise tilbud er netop et punkt kunderne roser os særligt for.

Ønsker du et hurtigt prisoverslag? Vi har skrevet et par priser ned til dig så du har en fornemmelse af niveauet. Klik forneden og se mere.

Vores værdier - din garanti for en god oplevelse

Hos RenKloak går vi på arbejde for at opnå din tilfredshed. Vi har valgt at gøre det gennem et solidt stykke kloak arbejde og en super serviceminded tilgang. Vores bestræber os altid på at –

Altid god kundeservice

Vi bestræber os på at du oplever den bedst mulige service – fra første opkald til afsluttet opgave omkring din kloak.

Altid grundigt arbejde

Vi udfører arbejdet effektiv og hurtigt. RenKloak er autoriseret kloakmester og det betyder vi har højt uddannede medarbejdere.

TV inspektion

Vi udfører kloakservice som autoriseret kloakmester

Dette er endnu en garanti for dig der sikrer at du får løst problemerne ordentligt, så du som husejer kan nyde morgenkaffen om lørdagen i stedet for at skulle bekymre dig om kloakken. At vi samtidig er effektive og venlige gør vel ikke noget?
 
At være autoriseret betyder også at vi løser særligt udfordrende opgaver – således kan vi også være behjælpelige med omfangsdræn, strømpeforing, faskine, rottespær og højvandslukker. Du kan spare penge og fremtidssikre din bolig ved at bestille flere ydelser hos os samtidig. Bestiller du eksempelvis en TV inspektion er det billigere at strømpefore kloak rørene efterfølgende.

Kontakt os døgnet rundt på og lad os hjælpe dig med din opgave